0359 4444 11
Social
Gaseste-ne

Despre Bora Dent

Bora Dent este clinica noastra stomatologica situata in centrul orasului Oradea (intersectia strazilor Avram Iancu, Sucevei, Armatei Romane si Matei Basarab).

Acest proiect a inceput din dorinta noastra, a echipei de medici care lucram in aceasta locatie, de a oferi pacientilor nostri toate tratamentele tuturor specialitatilor stomatologice (inclusiv chirurgie orala si implantologie) in aceasi locatie. Astfel pacientii nostri nu sunt plimbati dintr-o parte a orasului in alta in functie de locatia doctorului la care trebuie sa ajunga.
Clinica noastra este dotata cu aparatura de ultima generatie si este compusa din cabinete stomatologice si o unitate de radiologie dentara.

Va asteptam cu drag sa va convingeti de calitatea serviciilor si dotarilor noastre occidentale.
De asemenea va oferim o sumedenie de reduceri, printre care reduceri pentru elevi si studenti, pentru pensionari, pentru cadrele medicale, pentru bugetari si asa mai departe.

Numarul nostru de telefon este 0359 4444 11 iar numerele noastre individuale le gasiti in rubrica „Echipa” in dreptul fiecaruia dintre noi. De asemenea ne puteti urmari si pe Facebook dandu-ne „Like” paginii noastre „Bora Medical SRL”Aici puteti urmari si actiunile noastre caritabile si promotiile destinate pacientilor nostri.

Links